fine wine, gastronomi, riesling, Sushi, vin

födelsedagslunch på Råkultur

Dagen började finfint med att familjen uppvaktade med en havtornstårta från NK bageriet, mums… Sedan fortsatte dagen med en skön Sushi Moriawase på

Råkultur på Kungstensgatan med Mr H. Äntligen ett ställe där man kan drick ett anständigt glas Riesling till sin råa fisk. Vidare shoppades det svensk hängmörad Entrécôte från Fällmans och den överlägset bästa vita sparrisen,  Schwetzinger Meisterschuss. Det är den dominerande sorten i Tyskland och som gjort den vita tyska sparrisen världsberömd. Får se lite vad jag skall hitta på med den till kvällens sittning. Måste kila ner bland flaskorna och botanisera vad som skall korkas upp till godsakerna.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s